نحوه همانندجویی پایان نامه

دانشجو باید قبل از دفاع محتوای پایان نامه را از حیث تکراری نبودن در سامانه همانند جو بررسی نماید.

۱-  برای انجام همانند جویی، لازم است صفحات پایان نامه بدون صفحات اولیه(صفحه عنوان، بسم ا…، صفحه تشکر و…) و مراجع بررسی شود.

۳-   درصد همانندجویی مجاز ۳۰ درصد و همانند جویی جزئی از هر منبع حداکثر ۵ درصد است.

۴-  اگر همانند جویی دانشجویی بالای ۵۰ درصد باشد، آن دانشجو در آن ترم نمی تواند از پایان نامه خود دفاع نماید.

۵-  درصد اولین همانندجویی بین ۴۰ تا ۵۰ درصد منجر به تعویق دو هفته ای زمان دفاع دانشجو از پایان نامه خواهد شد.

۶-  درصد اولین همانندجویی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد منجر به تعویق یک هفته ای زمان دفاع دانشجو از پایان نامه خواهد شد.

دانشجو باید نتایج همانندجویی را برای مدیر پژوهش گروه، استاد راهنما، استاد مشاور خود ارسال و تاییدات آن ها را دریافت نماید.

در صورت عدم تایید گزارش همانندجویی، لازم است اصلاحات لازم با راهنمایی استاد راهنما در پایان نامه انجام شود سپس مجدداً همانندجویی انجام شود و نتیجه ارسال گردد.

رویدادهای پیش رو

Template Design:Dima Group